Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Klantenservice
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vlijmscherpe prijzen
    Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
    German Quality

    Triangle Classic Spatel met Gleuven - RVS - Lemmet 17 cm - Heft Kersenhout

    Productomschrijving

    De professionele Triangle spatel met gleuven en heft gemaakt van antibacterieel gedempt kersenhout. Bijzonder handig als u wilt bakken, u kunt deze spatel zonder problemen gebruiken in alle antiaanbakpannen. Het heft wordt handmatig met aluminium nieten aan het palet bevestigd. De schuine vorm glijdt moeiteloos langs de randen van uw pan.

    Specificaties

    • Materiaal: lemmet: RVS
    • Artikelsoort: Spatel
    • Gebruik: Bakken
    • Kleur: Bruin
    • Lengte: 29 cm
    • Breedte: 7 cm
    • Vaatwasser veilig: Nee
    • Materiaal: spatel: RVS DIN 1.4021, gehard
    • Klinknagel aluminium
    • Heft: kersenhout
    • Handreiniging wordt aanbevolen
    • Roestvrij
    • Vervaardigd in Solingen/Duitsland.

    Flexibel geslepen professionele spatel met een mat geborstelde afwerking. Sleuven laten vet en kookvocht weglopen. Driehoekpallets worden conisch naar de punt toe geslepen en gehard. Ze zijn dus dun, veerkrachtig en flexibel aan de voorkant, terwijl ze aan de achterkant de nodige stabiliteit hebben.

    De hoogwaardige handgreep van Duits kersenhout is met de hand geklonken (geklonken) en gevlekt volgens de Solingen-traditie, d.w.z. gereinigd en gepolijst op de schuurband.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    TRI-32.535.16.00
    SKU
    2432730521
    EAN
    4018157127965

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Zojuist bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »