Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Klantenservice
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vlijmscherpe prijzen
    Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
    German Quality

    Loewen Messer RVS Boetmes voor Outdoor en Klussen - 65 mm Lemmet - Beukenhouten Heft

    Productomschrijving

    Ontdek de Kracht van het Loewen Messer Boetmes:
    Ben jij een fervente outdoorliefhebber, een handige klusser of simpelweg iemand die het belang van kwalitatief gereedschap inziet? Maak dan kennis met het Loewen Messer Boetmes. Dit mes, vervaardigd met een uiterst duurzaam RVS lemmet en een elegant beukenhouten heft, is ontworpen om jouw trouwe metgezel te zijn in een breed scala aan activiteiten. Of het nu gaat om houtbewerking, touwen snijden of het beleven van je volgende avontuur in de buitenlucht, dit mes staat garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

    Waarom kiezen voor het Loewen Messer Boetmes?
    De combinatie van hoogwaardig roestvrijstaal en het stijlvolle beukenhouten heft maakt dit mes niet alleen een lust voor het oog, maar ook een essentieel gereedschap voor elke klus. De ideale lemmetlengte van 65 mm zorgt ervoor dat het mes uiterst functioneel is zonder onnodig zwaar of groot te zijn. Bovendien is het mes gemakkelijk te onderhouden en door de corrosiebestendigheid ben je verzekerd van een lange levensduur.

    Unieke Kenmerken die het Verschil Maken:
    Naast de technische superioriteit, biedt het Loewen Messer Boetmes ook praktische voordelen zoals een eenvoudige verpakking en een unieke artikelcode voor gemakkelijke identificatie. Dit zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt, zonder overbodige poespas.

    Kenmerken:

    • Materiaal: RVS
    • Lemmet Lengte: 65 mm
    • Heft: Beukenhout
    • Verpakking: Stuk(s)

    Samenvattend, het Loewen Messer Boetmes is een onmisbaar stuk gereedschap voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Met zijn robuuste bouw en stijlvolle ontwerp is dit mes de perfecte aanvulling op jouw gereedschapskist.

    Zoekwoorden: Loewen Messer, Boetmes, RVS Mes, Outdoor Mes, Klusmes, Houten Heft Mes, Lemmet 65 mm, Beukenhouten Heft, Duurzaam Mes

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SOL-23.00604
    SKU
    2432731319
    EAN
    8719907180587

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Zojuist bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »