Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality

Garantie & Klachten

Lees alles over de garantie en klachten procedures van Keukenmesjes.nl op deze pagina.

Wat te doen bij schade?

Schade is een vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al streven we daar natuurlijk gezamenlijk met het transportbedrijf wel naar. Controleer bij ontvangst van uw bestelling altijd goed de producten. Mocht er onverhoopt een schade zijn ontstaan aan een van de artikelen uit uw bestelling, meld deze dan zo snel mogelijk na ontdekking per mail. Hoe eerder u het meldt, des te eerder de schade kan worden opgelost. Wij verzoeken foto’s mee te sturen, zodat de schade kan worden beoordeeld.

Klachtafhandeling

Bij Keukenmesjes.nl draait alles om tevreden klanten. Mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met uw bestelling of onze service dan horen wij dat graag. Wij doen er alles aan om uw klachten te verhelpen. U kunt uw klachten richten aan de afdeling Klantenservice. Wij behandelen uw klacht altijd binnen 5 werkdagen. U ontvangt in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op uw klacht. 

Bent u uiteindelijk niet tevreden met het antwoord van een van onze medewerkers, dan kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij onze directie. Dit kan uitsluitend schriftelijk naar het volgende adres: 

Keukenmesjes.nl
T.a.v. de directie
Landbouwweg 22 D
3899BE Zeewolde

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Webwinkelkeur (www.sgc.nl).Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Garantie

Alle producten die Keukenmesjes.nl via de webwinkel verkoopt hebben een geldige fabrieksgarantie. Per merk en product kan dit oplopen tot 24 maanden garantie. Naast de fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

WELKOM

Leuk dat je er bent

Keukenmesjes.nl Klantenservice

Telefonisch maandag t/m vrijdag

8:00 t/m 17:00

+31 (0) 36 2022 550

Social media

10Review LogoWij scoren een 10 op Google review

Keukenmesjes.nl

Landbouwweg 22 D
3899BE
Zeewolde Bekijk op Google Maps

BTW-Nummer NL002147888B17
KvK-nummer 63384825
IBAN NL53INGB0637537483

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »