Menu
EUR

Wokpannen

In de oosterse keuken wordt veel gebruikt van de wok of wadjan. Deze termen worden door elkaar gebruikt, maar het gaat om een bolvormige pan. Koken in een wok of roerbakken is een gezonde manier van eten bereiden. Bij roerbakgerechten verhit je de ingredi

1 Producten
Toon:
Toon 1 - 1 van 1

In de oosterse keuken wordt veel gebruikt van de wok of wadjan. Deze termen worden door elkaar gebruikt, maar het gaat om een bolvormige pan. Koken in een wok of roerbakken is een gezonde manier van eten bereiden. Bij roerbakgerechten verhit je de ingrediënten kort en voeg je geen vocht toe. Door het snelle verhitten worden vis, vlees en groenten eventjes gegaard, er blijven meer vitaminen over. De woks zijn leverbaar in vele verschillende maten en uitvoeringen.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »