Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Klantenservice
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vlijmscherpe prijzen
    Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
    German Quality

    Triangle Serving Spoon 1946 - Roestvrij Staal - Elegant Design - Vaatwasmachinebestendig

    Productomschrijving

    Ontdek de Elegantie en Duurzaamheid van de Triangle Serving Spoon 1946
    De Triangle Serving Spoon 1946 staat symbool voor een combinatie van onverwoestbare kwaliteit en elegant design. Deze lepel, onderdeel van de befaamde 1946-reeks, belichaamt de kernwaarden van Triangle: kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Een must-have voor elke keuken, of u nu een professional bent of een enthousiaste thuiskok.

    Gemaakt voor Professionaliteit en Elegantie
    Vervaardigd uit hoogwaardig geborsteld 18/10 roestvrij staal, biedt deze lepel niet alleen een solide materiaaldikte die bestand is tegen het dagelijkse gebruik in professionele keukens, maar ook een stijlvolle uitstraling die indruk maakt tijdens elke maaltijd. Het design is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw keukengerei.

    Optimalisatie in Functionaliteit
    De Triangle Serving Spoon 1946 is ontworpen met het oog op optimale functionaliteit. Van druppelvrij gieten met de soep- en sauslepel tot de ergonomische vormgeving van de draaier en lepel, elk onderdeel van de 1946-reeks is getest en geoptimaliseerd voor zijn specifieke functie. De flexibele draaiers, gemaakt van roestvrij staal en nylon, zijn een bijzonder kenmerk, waardoor ze ideaal zijn voor het hanteren van gevoelige voedingsmiddelen zonder risico op breuk.

    Kenmerken:

    • Materiaal: Roestvrij staal 18/10; PP
    • Afmetingen: Lengte 34 cm, Breedte 7,4 cm, Hoogte 3 cm
    • Gebruik: Geschikt voor professionele en thuiskeukens
    • Onderhoud: Roestvrij en vaatwasmachinebestendig

    Met de Triangle Serving Spoon 1946 haalt u niet alleen een stukje vakmanschap in huis, maar ook een eerbetoon aan de oprichter van Triangle, Erwin Hill, die in 1946 de basis legde voor dit iconische merk. Een perfecte combinatie van traditie en innovatie.

    Zoekwoorden: Triangle Serving Spoon, 1946 Keukengerei, Professioneel Keukengereedschap, Roestvrij Staal Lepel, Duurzaam en Elegant.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    TRI-58.724.38.01
    SKU
    2432733661
    EAN
    4018157131313

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Zojuist bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »