Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Klantenservice
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vlijmscherpe prijzen
    Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
    German Quality

    Triangle Professional Geknikt Paletmes - Glaceermes - RVS - 9 cm - Heft Kunststof Zwart

    Productomschrijving

    Het professionele paletmes, spatelmes of glaceermes wordt door professionele koks vaak gebruikt voor het opmaken van borden, glaceren van taarten en decoreren. Een paletmes heeft een ronde punt. De knik maakt dit mes makkelijker te gebruiken.

    Het Triangle paletmes, spatelmes of glaceermespalet met knik heeft een lemmet van 10 cm. Dit handige palet is zeer veelzijdig en daarom geliefd in professionele keukens. Dit palet is extra scherp waardoor hij erg makkelijk te gebruiken is. Handig om te weten, u kunt dit palet het beste met de hand afwassen.

    Kenmerken:

    • Artikelsoort: Knikpalet, paletmes, spatelmes of glaceermes
    • Materiaal lemmet: RVS
    • Materiaal heft: Polypropyleen
    • Kleur: Zwart
    • Vaatwasmachinebestendig: Ja
    • Roestvrij
    • Vervaardigd in Solingen/Duitsland

    Paletmessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met schuine of rechte spatels. Ze zijn geschikt voor het uitsmeren van crèmes en vullingen voor taarten en gebak. Met de spatel kunnen gebakken producten gemakkelijker uit de vorm worden gehaald. Het handvat, gemaakt van robuust, glasvezelversterkt polyamide, biedt een veilige houvast voor professioneel gebruik.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SOL-10.523.09.01
    SKU
    2432730430
    EAN
    4018157107707

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Zojuist bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »