Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Klantenservice
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vlijmscherpe prijzen
    Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
    German Quality

    Triangle RVS Keukenpincet met Siliconen Dopjes - 35 cm - Vaatwasserbestendig

    Productomschrijving

    Ontdek de veelzijdigheid van de Triangle Vleespincet:
    De Triangle vleespincet, ook wel bekend als BBQ pincet, is een essentiële tool voor elke keukenliefhebber. Of je nu kleine tot middelgrote stukken vlees of groenten wilt omkeren in de pan of op de BBQ, deze pincet staat voor je klaar. De unieke silicone dopjes beschermen de meest delicate producten, zoals asperges, en voorkomen krassen in anti-aanbak coatings. Dankzij de solide uitvoering en minimale weerstand bij het samenknijpen, kun je onvermoeid blijven bakken en grillen.

    Perfect voor elk gerecht:
    Of je nu een professionele chef bent of een enthousiaste thuiskok, de Triangle vleespincet is je ideale partner. Gebruik het voor stijlvol opscheppen bij het buffet of om lintpasta prachtig te serveren. Een simpele draaiende beweging is alles wat nodig is om een grote portie uit de pan te halen en direct op de borden te serveren.

    Ontworpen voor duurzaamheid:
    De Triangle vleespincet is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook vaatwasserbestendig. Met een lengte van 35 cm is het de perfecte maat voor allerlei keukentaken. Triangle staat bekend om zijn professionele kwaliteit in de horeca en deze pincet is daar geen uitzondering op. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt het een onmisbare aanwinst voor elke keuken.

    Kenmerken:

    • Materiaal: RVS
    • Lengte: 35 cm
    • Vaatwasser bestendig: Ja
    • Inclusief Silicone dopjes

    Triangle is het huismerk voor de professionele gebruikers in de horeca. De gereedschappen van Triangle zijn ontworpen voor duurzaamheid en functionaliteit, en misstaan in geen enkele keuken. Een must-have voor wie kwaliteit en veelzijdigheid waardeert in keukengerei.

    Zoekwoorden: Vleespincet, BBQ pincet, Silicone dopjes, RVS, Keukengerei, Triangle.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    TRI-50.487.35.00_S
    SKU
    2432733629
    EAN
    4018157130200

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Zojuist bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »