Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Klantenservice
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vlijmscherpe prijzen
    Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
    German Quality

    Robert Herder 1922 Koksmes Carbon 18 cm Pruimenhout

    Productomschrijving

    Deze messen zijn vernoemd naar het jaartal (1922) waarin messen gemaakt werden waarop dit ontwerp is gebaseerd. De serie is leverbaar met Walnoten en Pruimenouten heft. Een genot voor het oog en in het gebruik, geproduceerd met hoogwaardig HRC 60 carbonstaal wat bijna eindeloos snijplezier garandeerd. Door de dunnschliff slijpwijze is dit mes zeer eenvoudig scherp te houden en het blauwgepolijste lemmet heeft een mooie uitstraling met optimale bescherming tegen roestvorming. De 1922 serie wordt geleverd in een geschenkverpakking inclusief onderhoudsolie voor uw bijzondere mes.

    Kenmerken:

    • Soort mes: Koksmessen
    • roestvrij: Nee
    • Serie: Serie 1922
    • Materiaal lemmet: Carbon
    • Vaatwasserbestendig: Nee
    • Gebruik: Snijden
    • Heft kleur: Bruin
    • Materiaal heft: Pruimenhout
    • Afwerking lemmet: Blauw gepolijst
    • Garantie: Levenslang op productiefouten
    • Hardheid: 60 HRC (Rockwell)
    • Merk: Robert Herder
    • Categorie: Koksmessen
    • EAN Code: 4002108276659
    • Artikelcode: 9218.1499.700.0402-1
    • Verpakking: Stuk(s)

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SOL-9218.1499.700.0402-1
    SKU
    2432731107
    EAN
    4002108276659

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Zojuist bekeken

    Robert Herder 1922 Koksmes Carbon 18 cm Pruimenhout
    Robert Herder1922 Koksmes Carbon 18 cm Pruimenhout
    Niet op voorraad
    €240,00 Incl. btw
    Bekijken
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »