Meesterlijk met de hand gepolijst met de fijnste krassen door onze jonge toegewijde grinders. De vorm van het mes combineert diverse functionaliteit met de schoonheid van hout. Het is dun en scherp met de hand gemalen en verwerkt moeiteloos zowel zachte c Lees meer.
Meesterlijk met de hand gepolijst met de fijnste krassen door onze jonge toegewijde grinders. De vorm van het mes combineert diverse functionaliteit met de schoonheid van hout. Het is dun en scherp met de hand gemalen en verwerkt moeiteloos zowel zachte camembert als harde salami. De schuine vorm voorkomt dat vingers stoten bij het snijden op de snijplank. Het perfecte kaasmes van Windmühle.
Als het gaat om het snijden van grote, stevige of harde stukken, doet het Meisterstück Molenmes, kaas- en salami mes zijn naam eer aan. Het lemmet, dat schuin naar de handgreepovergang wijst, zorgt ervoor dat de benodigde druk gemakkelijk op het te snijden materiaal met dit mes kan worden uitgeoefend en kan moeiteloos in de gewenste plakjes of stukjes worden gesneden. Het 104 mm lange lemmet is gemaakt van roestvrij chroom-molybdeen-vanadium staal, met de hand blauw gepolijst (speciaal fijn slijpen) en vervaardigd volgens het principe "Solingen dun slijpen". Niet in de vaatwasser reinigen, het handvat af en toe insmeren met Herder houtverzorgingsolie.