Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Klantenservice
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vlijmscherpe prijzen
    Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
    German Quality

    Robert Herder Santoku 16 cm Carbon Roodbeuken

    Productomschrijving

    Dit veelzijdige brede koksmes is werkelijk ideaal voor iedere vis, vlees, en groentebereiding. Het brede evenwichtige mes glijdt moeiteloos door groenten, vis en vlees. Het lemmet is gemaakt van een uitzonderlijk hoge kwaliteit niet-roestvrij staal. Het is zeer fijn en dun gemalen en met de hand 'blaugepließtet'. Wij adviseren u dit mes aan te scherpen met een keramisch aanzetstaal of een slijpsteen. De handgrepen zijn handgemaakt en gepolijst door ambachtslieden.

    Kenmerken:

    • Soort mes: Universeelmessen
    • roestvrij: Nee
    • Serie: Santoku
    • Soort heft: Ergonomisch
    • Materiaal lemmet: Carbon
    • Vaatwasserbestendig: Nee
    • Gebruik: Snijden
    • Heft kleur: Bruin
    • Materiaal heft: Roodbeuken
    • Certificering: FSC
    • Afwerking lemmet: Fijn gepolijst
    • Type snede: Glad
    • Garantie: 2 jaar
    • Slijpwijze: Dünnschliff
    • Hardheid: 58 HRC (Rockwell)
    • Verpakking: Blister
    • Merk: Robert Herder
    • Categorie: Koksmessen
    • EAN Code: 4002108268876
    • Artikelcode: 1860.625.010002
    • Verpakking: Stuk(s)

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    RBH-1860,625,01
    SKU
    2432731065
    EAN
    4002108268876

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Zojuist bekeken

    Robert Herder Santoku 16 cm Carbon Roodbeuken
    Robert HerderSantoku 16 cm Carbon Roodbeuken
    Op voorraad
    €79,00 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »