Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality

Triangle Taartmes gekarteld lemmet 25 cm met handig ophangsysteem

Productomschrijving
Het handige taartmes opschepper van Triangle snijdt aan de ene kant en heeft kartels aan de andere zijde, heeft een lemmet van 25 cm en is ideaal om taarten aan te snijden. Dit taartmes is zeer veelzijdig en daarom geliefd in professionele keukens. Met handig ophangsysteem in de steel. Dit taartmes is extra scherp waardoor hij erg makkelijk te gebr...

Het handige taartmes opschepper van Triangle snijdt aan de ene kant en heeft kartels aan de andere zijde, heeft een lemmet van 25 cm en is ideaal om taarten aan te snijden. Dit taartmes is zeer veelzijdig en daarom geliefd in professionele keukens. Met handig ophangsysteem in de steel. Dit taartmes is extra scherp waardoor hij erg makkelijk te gebruiken is. Handig om te weten, u kunt dit mes het beste met de hand afwassen.

Specificaties
Materiaal RVS
Kleur Zwart
Lengte 38.5 cm
Breedte 3.9 cm
Hoogte 2 cm
Vaatwasserbestendig Ja

Taartmes / bakkersmes met een 25 cm lang gekarteld lemmet voor het verdelen en optillen van taarten en taartbodems.

Ontwikkeld voor professioneel gebruik. Vervaardigd in Solingen/Duitsland. Roestvrij en vaatwasmachinebestendig.

Uit liefde voor het milieu: De GreenGrip die gebruikt wordt voor handgrepen in de Spirit -serie is een 98% biobased kunststof met 40% hout.

Productspecificaties

Artikelnummer
SOL-73.518.25.00
SKU
2432730373
EAN
4018157125534

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Zojuist bekeken

Triangle Taartmes gekarteld lemmet 25 cm met handig ophangsysteem
TriangleTaartmes gekarteld lemmet 25 cm met handig ophangsysteem

...

...

Op voorraad
€29,00 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »