Vlijmscherpe prijzen
Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
German Quality
Klantenservice
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vlijmscherpe prijzen
    Snelle levering & Gratis verzending vanaf 49.-
    German Quality

    Triangle Pincet - Keukenpincet - Vleespincet - Multifunctioneel - RVS - 20 cm

    Productomschrijving

    Dit professionele Triangle pincet is multifunctioneel. Gebruik dit pincet niet alleen om vlees te draaien in de pan of maar ook om van uw presentatie op het bord een echt kunstwerk te maken. De keukenhulpjes van Triangle zijn met veel zorg ontworpen en van hoge kwaliteit. Vooral favoriet bij professionele koks, maar ook hobby koks weten ze inmiddels te vinden. Zeer makkelijk te gebruiken en verrassend makkelijk schoon te spoelen.

    Kenmerken:

    • Materiaal: roestvrij staal
    • Lengte: 1 cm
    • Breedte: 21 cm
    • Hoogte: 0.8 cm

    Onmisbaar op de grill en het fornuis. Het grillpincet is precies en gemakkelijk vanaf de pols aan te brengen. Of het nu asperges, garnalen of worstjes zijn, alles is onder controle en gemakkelijk naar de goede kant te draaien. Ondanks het stabiele en solide ontwerp heeft het pincet een lage drukweerstand voor moeiteloos werken. Aan het buffet serveert ze kleine dingen in stijl.

    Pro-tip: om spaghetti perfect op het bord te leggen, wordt de hele portie over het pincet gerold en vervolgens in het pastabord gerangschikt.

    Over Triangle Triangle is het huismerk van de professionele gebruikers in Horeca. De gereedschappen van Triangle zijn zeer duurzaam en misstaat in geen enkele keuken. De prijskwaliteit verhouding is buitengewoon goed.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SOL-50.487.20.01
    SKU
    2432730458
    EAN
    4018157128078

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Zojuist bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »